Clădire de apartamente transformată în casă unifamilială

De în News cu 0 Comments

Această structură era o clădire de apartamente. În 2002, era compus din șapte apartamente și avea o structură și o funcție cu totul diferite față de acum. Recent, clădirea a fost renovată și concertată într-o singură casă familială. Așa cum era de așteptat, reședința are toată lumea de care ar avea nevoie și multe altele. Există o cadă cu hidromasaj pe acoperiș și o cameră de degustare de vinuri la subsol. Restul clădirii este compus din șase dormitoare, cinci băi complete, două băi parțiale și două bucătării și sunt distribuite pe cinci etaje. În toată reședința există șase șeminee de lucru.

Actualul proprietar a cumpărat clădirea în 2002 și a plătit pentru aceasta 2 milioane de dolari. Renovarea a început în 2003. La început, a vrut să-și facă unul dintre apartamente. Apoi, când ultimul chiriaș s-a mutat din clădire în 2006, a decis să transforme întregul loc într-o singură casă familială. I-au trebuit mulți ani pentru a finaliza acest proiect, dar a meritat mult timp și efort.

Casa este compusă din două triplexuri și a fost renovată și actualizată, dar arhitecții au încercat să păstreze totul cât mai aproape de original. Au vrut să recreeze farmecul și frumusețea originală a clădirilor. Interiorul este luminos, plin de lumină naturală și foarte spațios. Chiar dacă este un vis împlinit, actualul proprietar consideră că această casă este prea mare pentru el. A decis să se mute într-un apartament și să vândă clădirea.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.