Penthouse construit deasupra unui buncăr

De în News cu 0 Comments

Aceasta este probabil una dintre cele mai ciudate locații pentru o casă de familie pe care ai putea să o găsești vreodată. Am văzut multe case care au fost biserici sau monumente istorice, cum ar fi turnuri de apă, casă construită pe bărci sau în copaci, la marginea unui munte sau în deșert. Cu toate acestea, este prima dată când văd o casă construită deasupra unui buncăr.

Buncărul pe care îl vedeți trebuia să aibă o înălțime de nouă etaje. Cu toate acestea, după ce s-au construit 5 etaje, construcția s-a oprit pentru că războiul s-a încheiat și nu a mai fost nevoie să se continue construcția unei structuri care nu avea să mai fie folosită. Buncărul a supraviețuit mai multor atacuri aeriene și există unele daune vizibile în special pe partea de vest.

Acum, după ce războiul a devenit istorie, buncărul este doar o structură verticală înaltă, fără o utilizare reală. Cel puțin așa a fost până când cineva a decis să-l folosească ca șantier. Ideea este foarte neobișnuită, dar când te gândești la asta nu este atât de rea. Deoarece casa propriu-zisă este situată deasupra buncărului, înseamnă că structura nu va suferi niciun fel de daune.

Totul poate fi păstrat, iar buncărul rămâne o clădire istorică, complet intactă. Desigur, combinația dintre vechiul și istoricul buncăr și casa nouă și modernă situată deasupra acestuia este foarte ciudată, dar trebuie să recunoașteți că a fost o idee îndrăzneață și foarte inspirată. Proprietarii pot spune acum că au o casă unică pe care nimeni nu o poate reproduce.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.